ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πρώτος στόχος της Μπενφίκα ο Μάρκο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP) AP

Ο πρώην τεχνικός των Σπόρτινγκ, Ολυμπιακού, Χαλ και Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, είναι ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα για την αντικατάσταση του Ρουί Βιτόρια στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρουί Βιτόρια θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν με τους "αετούς" να κυνηγούν στο εναπομείναν κομμάτι αυτής τον τίτλο της Primeira Liga (δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Πόρτο).

Σύμφωνα με την "Independent", οι διοικούντες την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχουν ήδη απευθυνθεί στον πρώην τεχνικό των Σπόρτινγκ, Ολυμπιακού, Χαλ και Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή δεν έχει δουλειά. Ο Πορτογάλος, εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο, θα επαναπατριστεί ύστερα από την περιπέτειά του σε Ελλάδα (Ολυμπιακό) και Αγγλία (Χαλ και Γουότφορντ).

Δεδομένης της αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες της Λισαβόνας (Σπόρτινγκ, Μπενφίκα) παρουσιάζει ενδιαφέρον η ενδεχόμενη επιστροφή του στην πατρίδα του. Βέβαια, δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο από τα "λιοντάρια", καθώς το "διαζύγιο" των δύο πλευρών κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ