ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση για Μπενφίκα με αρχηγό Σάμαρη, γκολάρα Ζέντσον κι επιστροφή Ζόνας

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Η Μπενφίκα νίκησε εκτός έδρας (0-3) τη Σερτανένσε και προκρίθηκε στους 32 του πορτογαλικού κυπέλλου με αρχηγό τον Ανδρέα Σάμαρη. Γκολάρα από τον Ζέντσον, επιστροφή στα γκολ μετά από πέντε μήνες για τον Ζόνας. (VIDEOS)

Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η Μπενφίκα λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για το ματς με τον Άγιαξ (23/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας προκρίθηκε στους 32 του κυπέλλου Πορτογαλίας, καθώς επικράτησε 3-0 της Σερτανένσε (ομάδα τρίτης κατηγορίας) στην Κοΐμπρα με τον Ανδρέα Σάμαρη ν' αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του ματς και να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού (εν μέσω φημολογίας αποχώρησής του).

Ο Ράφα Σίλβα στο 36ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους "αετούς" ενώ ο Ζέντσον Φερνάντες στο 53ο με απίθανο σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και διεύρυνε το προβάδισμά τους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζόνας στο 66ο.

Ο Βραζιλιάνος φορ επέστρεψε στα γκολ μετά από πέντε μήνες (μεσολάβησε τραυματισμός του σε αυτό το διάστημα).

Η ενδεκάδα της Μπενφίκα: Σβίλαρ, Κορσιά, Ρούμπεν Ντίας, Άλφα Σεμέδο, Γιούρι Ριμπέιρο, Ζίβκοβιτς, Ζέντσον Φερνάντες, Σάμαρης, Ράφα Σίλβα (67' Ζοάο Φέλιξ), Ζόνας (77' Ζοάο Φελίπε), Γκαμπριέλ (45' Φερέιρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ