ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga: Τεράστια γκέλα για Μπενφίκα κόντρα σε Τοντέλα

Primeira Liga: Τεράστια γκέλα για Μπενφίκα κόντρα σε Τοντέλα
TIAGO PETINGA/POOL VIA AP

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όπως θα ήθελε την ήττα της Πόρτο από την Φαμαλικάο, με τους αετούς να κολλούν στο 0-0 με την Τοντέλα και να ισοβαθμούν στην 1η θέση με τους δράκους (VIDEOS).

Η ήττα της Πόρτο με 2-1 στην έδρα της Φαμαλικάο το βράδυ της Τετάρτης ενθουσίασε τους φίλους της Μπενφίκα, όμως την Πέμπτη ήρθε η ίδια τους η ομάδα να τους απογοητεύσει.

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά από τρεις μήνες αποχής από τα γήπεδα ελέω κορονοϊού, η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου (βασικός κάτω από την εστία της) δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της 13ης ομάδας της βαθμολογίας, Τοντέλα, με τους πρωτευουσιάνους να χάνουν πολλές ευκαιρίες αλλά να τους λείπει η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ.

Έτσι το 0-0 έμελε να σφραγίσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων και να καταδικάσει την Μπενφίκα σε τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, που την αφήνει ισόβαθμη στην κορυφή της Primeira Liga μαζί με την Πόρτο, εννέα στροφές πριν το φινάλε.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίτσι (83' Ζότα), Απέλτ, Βάιγκλ (59' Σόουζα), Σίλβα, Βινίσιους (74' Σεφέροβιτς), Τααράμπτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ