ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga: Η Μπράγκα έκλεψε στο νήμα την 3η θέση από την Σπόρτινγκ

Primeira Liga: Η Μπράγκα έκλεψε στο νήμα την 3η θέση από την Σπόρτινγκ

Η Μπράγκα επιβλήθηκε 2-1 της πρωταθλήτριας Πόρτο στην τελευταία αγωνιστική της Primeira Liga και πήρε απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Σπόρτινγκ από την Μπενφίκα στο ντέρμπι της Λισσαβώνας (VIDEOS).

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της φετινής Primeira Liga, με τις Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να διεκδικούν αμφότερες το "καλό" εισιτήριο για το Europa League, αυτό που δίνει απευθείας είσοδο στους ομίλους, και να χαμογελάει τελικά η πρώτη.

Και αυτό γιατί κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1 επί της πρωταθλήτριας Πόρτο (τερμάτισε στους 82 βαθμούς και έκλεισε θέση στους ομίλους του Champions League) και την ίδια ώρα ήρθε και το αποτέλεσμα που ήθελε στο ντέρμπι της Λισσαβώνας, με την Μπενφίκα (τερμάτισε 2η και θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League) να ρίχνει στο καναβάτσo με το ίδιο σκορ της συμπολίτισσας Σπόρτινγκ.

Έτσι, Μπράγκα και Σπόρτινγκ έφτασαν αμφότερες στους 60 βαθμούς, όμως η Μπράγκα είχε υπέρ της την ισοβαθμία και θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Europa, με την Σπόρτινγκ να μπαίνει στη μάχη από τον τρίτο προκριματικό γύρο και την 5η Ρίο Άβε να παίρνει μέρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του θεσμού.

Δείτε highlights από τις δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις:

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΟΡΤΟ 2-1

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ 2-1

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ