ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga: Γκέλα με Βλαχοδήμο-Σάμαρη η Μπενφίκα

Primeira Liga: Γκέλα με Βλαχοδήμο-Σάμαρη η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση καθώς άφησε βαθμούς και στο Σετούμπαλ μένοντας στο 1-1 με τη Βιτόρια. Βασικοί για τους αετούς οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης, μοιραίος ο Πίζι.

Ήττα στο Πόρτο, ήττα εντός από την Μπράγκα, ισοπαλία εντός με τη Μορεϊρένσε, ισοπαλία στο Σετούμπαλ το βράδυ του Σαββάτου (7/3). Η Μπενφίκα έχει μόνο μία νίκη - στην έδρα της Ζιλ Βισέντε - στα τελευταία πέντε ματς και διανύει αγωνιστική κρίση.

Οι αετοί όχι μόνο απώλεσαν τη διαφορά που είχαν από την Πόρτο, αλλά κινδυνεύουν να βρεθούν και στη δεύτερη θέση πίσω από τους δράκους. Ο Μπρούνο Λάζε ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας και τους δυο Έλληνες, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη.

Η Βιτόρια άνοιξε το σκορ στο Εστάδιο ντο Μπονφίμ με τον Καρλίνιος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46') ύστερα από ασίστ του πρώην μέσου των Πανθρακικού και ΑΕΛ, Ζεκίνια. Οι Λουζιτανοί έφθασαν στην ισοφάριση στο 51ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίζι.

Ο ίδιος εκτέλεσε και το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Μπενφίκα, αλλά αστόχησε κι αποδείχθηκε μοιραίος. Η Μπενφίκα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα τόσο στο 88', όσο και στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ