ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πορτογαλία: Στις 4 Ιουνίου η επιστροφή δράσης

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

Η δράση στo πορτογαλικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει τελικά στις 4 Ιουνίου - κι όχι στις 30 Μαΐου όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί - για να προετοιμαστούν κατάλληλα τα γήπεδα και να υποβληθούν όλοι οι παίκτες σε τεστ κορονοϊού.

Στις 4 Ιουνίου επιστρέφει τελικά η δράση στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Πορτογαλίας (Primeira Liga) η ποδοσφαιρική δράση, η οποία ανεστάλη λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μπορεί αρχικά οι ομάδες, η Λίγκα και η ομοσπονδία της χώρας της Ιβηρικής να συμφώνησαν επίσημα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο (30-31/5) του Μαΐου, αλλά δεν πρόλαβαν τα χρονικά περιθώρια.

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή της η Primeira Liga η μετάθεση κατά λίγες ημέρες κρίθηκε επιβεβλημένη γιαα να προετοιμαστούν κατάλληλα τα γήπεδα, καθώς και για να υποβληθούν όλοι οι παίκτες, προπονητές και λοιποί εμπλεκόμενοι στα τεστ για τον ιό.

Μέχρι να διακοπεί η δράση είχαν διεξαχθεί 24 αγωνιστικές. Η Πόρτο οδηγεί την κούρσα με 60 βαθμούς, ενώ η Μπενφίκα των Ανδρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμου ακολουθεί με 49.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ