ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο: Ο Κασίγιας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the Champions League group D soccer match between FC Porto and FC Schalke 04 at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manuel Araujo)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the Champions League group D soccer match between FC Porto and FC Schalke 04 at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manuel Araujo) AP PHOTO/MANUEL ARAUJO

Στην Πόρτο θα πάρει ποδοσφαιρική σύνταξη ο Ίκερ Κασίγιας, με τον 38χρονο Ισπανό κίπερ να βάζει την Τετάρτη την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "δράκους".

Η Μαδρίτη και η Ρεάλ αποτέλεσε την ποδοσφαιρική κατοικία του Ίκερ Κασίγιας για 16 ολόκληρα χρόνια (1999-2015), ωστόσο από το 2015 και μετά φαίνεται πως έχει βρει και δεύτερο σπίτι.

Αυτό δεν είναι άλλο από την Πόρτο, με τους "δράκους" να ανακοινώνουν την Τετάρτη πως ο Ισπανός κίπερ (θα κλείσει τα 38 του χρόνια τον ερχόμενο Μάιο) υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους, διετούς διάρκειας.

"Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου σε αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να μείνω εδώ μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής.

Όταν ήρθα εδώ, πολλοί πίστεψαν πως θα έπαιζα για ένα ή δύο χρόνια και θα σταματούσα. Έχω μόνο λόγια εκτίμησης για το σύλλογο. Όχι μόνο για το σύλλογο αλλά και για την πόλη", δήλωσε ο Κασίγιας στο πλαίσιο της επισημοποίησης του νέου deal με την Πόρτο.




Photo Credits: AP Photo/Manuel Araujo

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ