ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρελθόν από την Μπράγκα ο Σα Πίντο

Braga's head coach Ricardo Sa Pinto reacts during the Europa League group K soccer match between Sporting Braga and Wolverhampton Wanderers at the Braga stadium in Braga, Portugal, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Braga's head coach Ricardo Sa Pinto reacts during the Europa League group K soccer match between Sporting Braga and Wolverhampton Wanderers at the Braga stadium in Braga, Portugal, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ούτε μισό χρόνο δεν κατάφερε να κάτσει στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον πρώην τεχνικό των ΟΦΗ και Ατρομήτου να πληρώνει το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας του στην Primeira Liga.

Μετά από τη θητεία του σε Αλ Φατέχ, Ατρόμητο, Σταντάρ Λιέγης και Λέγκια τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ο Ρικάρντο Σα Πίντο επέστρεψε τον περασμένο Ιούλιο στα πάτρια εδάφη για να πάρει τη θέση του Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα, όμως η θητεία του ήταν εξαιρετικά σύντομη.

Ναι μεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, όμως δεν μπόρεσε να αντέξει ούτε έναν χρόνο, με την πορτογαλική ομάδα να ανακοινώνει την Δευτέρα πως έλυσε τη συνεργασία της με τον 47χρονο τεχνικό.

Σημαντικό ρόλο στο να παρθεί η παραπάνω απόφαση έπαιξε η κάκιστη πορεία της Μπράγκα στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 8η θέση μετά από 14 αγωνιστικές (5 νίκες - 3 ισοπαλίες - 6 ήττες), με την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa League να μην φτάνει για να διατηρήσει τον Σα Πίντο στη θέση του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ