ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Οι χαμένες ευκαιρίες του Χασάν κόντρα στη Σπόρτινγκ

Οι χαμένες ευκαιρίες του Χασάν κόντρα στη Σπόρτινγκ

Ο τέως φορ του Ολυμπιακού, Χασάν, έφτασε δύο φορές κοντά σε γκολ απέναντι στη Σπόρτινγκ, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Η Μπράγκα τελικά ηττήθηκε 2-1 από τα "λιοντάρια", στη δεύτερη αγωνιστική της Primeira Liga. (VIDEO)

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας υποδέχτηκε τη Μπράγκα στο Ζοζέ Αλβαλάδε το βράδυ της Κυριακής (18/8), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Primeira Liga. Ο Αχμέντ Χασάν, τέως φορ του Ολυμπιακού, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων, όπως έγινε και στην πρεμιέρα με τη Μορεϊρένσε.

Ο Αιγύπτιος στράικερ έφτασε κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, αλλά τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αρχικά στο 39', όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι και εν συνεχεία στο 40', όταν το πλασέ του από θέση βολής "έβγαλε" πολύ δύσκολα και εντυπωσιακά ο Ρενάν Ριμπέιρο.

Στην πρεμιέρα ο πρώην ερυθρόλευκος είχε σκοράρει, στη δεύτερη αγωνιστική βρέθηκε μια... ανάσα από το δεύτερο τέρμα του σε δύο αγωνιστικές, χωρίς επιτυχία. Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν 2018-2019 ο διεθνής φορ έπαιξε στον Ολυμπιακό, καταγράφοντας 32 συμμετοχές με 15 γκολ.

Πρόσφατα ο τεχνικός της Μπράγκα, Ρικάρντο Σα Πίντο, είχε δηλώσει στο Sport24.gr ότι ο Χασάν θα μείνει στη Μπράγκα, απαντώντας έτσι στη φημολογία ότι ενδέχεται ο Αιγύπτιος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Δείτε τα highlights του χθεσινοβραδινού αγώνα...

Ύστερα από δύο αγωνιστικές στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα και η Φαμαλικάο έχουν έξι βαθμούς, Μποαβίστα και Σπόρτινγκ τέσσερις, ενώ Πόρτο και Μπράγκα τρεις.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ