ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο "τρελός" πανηγυρισμός του Κονσεϊσάο

Porto coach Sergio Conceicao gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto coach Sergio Conceicao gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο πανηγύρισε σαν τρελός το γκολ του Φελίπε που έδωσε την εκτός έδρας νίκη (1-2) στην Πόρτο επί της Φεϊρένσε, έστω κι αν σκόνταψε στο τέλος. Τα "έψαλε" στον διαιτητή, δεν πήγε στο flash interview. (video)

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας, αποτέλεσμα που ευνόησε περισσότερο την Πόρτο.

Οι "δράκοι" νίκησαν εκτός έδρας (1-2) τη Φεϊρένσε για την 16η αγωνιστική της Primeira Liga και φιγουράρουν στην κορυφή της κατάταξης με 42 βαθμούς (έναντι 40 της Σπόρτινγκ και 37 της Μπενφίκα).

Το γκολ του Φελίπε στο 76ο λεπτό ήταν το νικητήριο, αυτό που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Κι ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, "εξερράγη".

Διατηρώντας τον παρορμητικό χαρακτήρα που είχε κι ως ποδοσφαιριστής, ο Κονσεϊσάο πανηγύρισε έξαλλα, έστω κι αν στο τέλος σκόνταψε.

Δεν "χαρίστηκε" στο διαιτητή στο τέλος της αναμέτρησης, κατευθύνθηκε προς το μέρος του κι άρχισε να του τα "ψάλλει". Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις, δεν εμφανίστηκε στο flash interview της πορτογαλικής τηλεόρασης. Δείτε τον "τρελό" πανηγυρισμό του Σέρζιο Κονσεϊσάο στο παρακάτω video:

Photo credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ