ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ξελάσπωσε την Πόρτο

Porto's Sergio Oliveira celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese league soccer match between FC Porto and Feirense at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, May 6, 2018. Porto clinched the league title Saturday night, two rounds before the end, when Benfica and Sporting CP tied 0-0 in their Lisbon derby. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's Sergio Oliveira celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese league soccer match between FC Porto and Feirense at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, May 6, 2018. Porto clinched the league title Saturday night, two rounds before the end, when Benfica and Sporting CP tied 0-0 in their Lisbon derby. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Με γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, η Πόρτο επικράτησε 2-1 της Ζιλ Βιθέντε το βράδυ της Τρίτης (28/1) για την 18η αγωνιστική της Primeira Liga.

Η Πόρτο υποδέχτηκε τη Ζιλ Βιθέντε το βράδυ της Τρίτης (28/1) για τη 18η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με τον Σάντρο Λίμα, αλλά ο Ιβάν Μαρκάνο ισοφάρισε για τους "δράκους" στο 45'+2'.

Τη λύση έδωσε τελικά ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, πρώην χαφ του ΠΑΟΚ και παίκτης του οποίου το όνομα συνδέθηκε έντονα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο με τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος με εξαιρετικό φαλτσαριστό πλασέ λίγο μέσα και αριστερά από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο. Ο Ολιβέιρα ήταν βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Φέτος ο Ολιβέιρα έχει κάνει 18 συμμετοχές με την Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις. Ύστερα από 18 αγωνιστικές, η Πόρτο είναι στη δεύτερη θέση, στο -7 από τη Μπενφίκα και στο +12 από την τρίτη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ