ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γερόλυκος Αλμέιδα τρελαίνει τους συμπαίκτες του με γκολάρα από το κέντρο

Ο γερόλυκος Αλμέιδα τρελαίνει τους συμπαίκτες του με γκολάρα από το κέντρο

Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Ακαντέμικα αποδεικνύει πως αν κατέχεις τα μυστικά της μπάλας από μικρός, δεν τα ξεχνάς. Ακόμα και αν βαδίζεις προς το 35ο έτος της ηλικίας σου (VIDEO).

Αν και έκανε "γκελ" στον κόσμο της ΑΕΚ και αγαπήθηκε πολύ στον έναν χρόνο της παρουσίας του στην Ελλάδα (σεζόν 2016-17) η απόδοση του Ούγκο Αλμέιδα με τα κιτρινόμαυρα δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Αυτό πάντως δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Πορτογάλος ήξερε όσο λίγοι συμπατριώτες της εποχής την τέχνη του γκολ και το απέδειξε μάλιστα για σειρά ετών τόσο στην Bundesliga όπου αγωνίστηκε με την Βέρντερ Βρέμης όσο και στην Τουρκία που υπηρέτησε την Μπεσίκτας.

Αυτήν μάλιστα την ικανότητα να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό με μαεστρία, την "αποκάλυψε" με ονειρεμένο τρόπο στην τελευταία προπόνηση της Ακαντέμικα.

O 34χρονος πλέον στράικερ, πήρε τη μπάλα πίσω από το χώρο του κέντρου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με φοβερό σουτ, που άφησε άγαλμα τόσο τον γκολκίπερ όσο και εκατομμύρια ανθρώπους που τον έχουν ήδη παρακολουθήσει μέσω των social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ