ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Φιγκέιρας τσακώθηκε με οπαδό της Μπράγκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φιγκέιρας EUROKINISSI SPORTS

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση είχε o πρώην δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Μπράγκα, Ντιόγκο Φιγκέιρας, με οπαδό της ομάδας του μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σάντα Κλάρα.

Η ατμόσφαιρα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με τη Σάντα Κλάρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Primeira Liga ήταν "ηλεκτρισμένη" στην Μπράγκα.

Ο πρώην δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και νυν των "μινιότος", Ντιόγκο Φιγκέιρας, είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με οπαδό της ομάδας. Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα στην τοπική κοινότητα, ο Φιγκέιρας εξήγησε - εμφανώς μεταμελημένος - την αντίδρασή του.

"O σεβασμός προς τους οπαδούς είναι από τα στοιχεία που με συνόδευσαν σε όλη μου την καριέρα. Από όπου κι αν πέρασα, άφησα την εικόνα ενός παίκτης αφοσιωμένου στην ομάδα του και τους οπαδούς της. Κι αυτή η εικόνα με συνοδεύει και στην Μπράγκα.

Εκτός από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι και πολίτης που εκτιμά την οικογένειά του και υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά της. Όταν μου επιτέθηκαν σε αυτό που θεωρώ πιο πολύτιμο, είχα μια συμπεριφορά που δεν με κάνει υπερήφανο και πρέπει να απολογηθώ", υποστήριξε ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (2016-2018).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ