ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Ερνάνι δεν πανηγύρισε το καλύτερο φετινό γκολ του!

Ο Ερνάνι δεν πανηγύρισε το καλύτερο φετινό γκολ του!
PORTO FACEBOOK

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ερνάνι, έβαλε το γκολ της ζωής του με "χτύπημα του σκορπιού" στο Λουζιτάνο Εβόρα - Πόρτο (από θέση οφσάιντ), αλλά δεν το πανηγύρισε γιατί - σύμφωνα με τον προπονητή του - ήταν κουρασμένος. (video)

Η Πόρτοπροχώρησε με περίπατο από τη φάση των 32 του Taça de Portugal, επικρατώντας εκτός έδρας6-0τηςΛουζιτάνο Εβόρα (13/10), κι έχοντας ως σκόρερ δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού (Ερνάνι και Μαρκάνο).

Μάλιστα, ο πρώτος εξ' αυτών είναι μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ. Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr o τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να δει από κοντά τον Πορτογάλο εξτρέμ και να πάρει κλίμα από την Πόρτο διερευνώντας την περίπτωση δανεισμού του.

Ο Ερνάνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ της νίκης των "δράκων" με εκπληκτικό γκολ στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης. Ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με "χτύπημα του σκορπιού" - από θέση οφσάιντ - αλλά δεν το πανηγύρισε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, εξήγησε γιατί: "Ο Ερνάνι δεν πανηγύρισε το γκολ γιατί ήταν πολύ κουρασμένος. Ήταν ένα γκολ όχι και τόσο συνηθισμένο. Μερικές φορές κάνει τέτοια περίεργα πράγματα, αλλά θα πρέπει να τα κάνει περισσότερες".

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΡΝΑΝΙ:

Photo credits: Porto Facebook

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ