ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο αετός της Μπενφίκα απέδρασε κι επέστρεψε!

Benfica's mascot eagle 'Vitoria' flies before the Champions League group A soccer match between SL Benfica and CSKA Moscow at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's mascot eagle 'Vitoria' flies before the Champions League group A soccer match between SL Benfica and CSKA Moscow at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο αετός της Μπενφίκα, Βιτόρια, έφυγε από το "Estádio da Luz" πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκιμαράες, αγνοείτο για ώρες, αλλά τελικά επέστρεψε στο γήπεδο της πορτογαλικής πρωτεύουσας. (video)

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Γκιμαράες για την 28η αγωνιστική της Primeira Liga χάρη σε δύο γκολ του Ζόνας, αλλά ο αετός της ομάδας της Λισαβώνας "έκανε κοπάνα" από τα καθήκοντά του.

Η Βιτόρια (όπως είναι το όνομα του αετού) - θυμηθείτε το αφιέρωμα του Sport24.gr από το "Estádio da Luz" - όχι μόνο δε συμμετείχε στο τελετουργικό (πτήση πάνω από το γήπεδο πριν την έναρξη του ματς), αλλά απέδρασε και πέταξε εκτός γηπέδου.

Τη στιγμή της απόδρασης κατέγραψαν οπαδοί της Μπενφίκα και το video έγινε viral. Επί ώρες αγνοείτο η τύχη του, αλλά τελικά όπως ανακοίνωσε η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας επέστρεψε στη θέση του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ