ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπράγκα: Ο Γκαϊτάν επιστρέφει στην Πορτογαλία μετά από τέσσερα χρόνια

Benfica's Nico Gaitan celebrates a goal during the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Nacional at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Sunday, May 15, 2016. (AP Photo/ Steven Governo)
Benfica's Nico Gaitan celebrates a goal during the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Nacional at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Sunday, May 15, 2016. (AP Photo/ Steven Governo) AP

Μετά από δύο χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ο Νίκολας Γκαϊτάν επιστρέφει στην Πορτογαλία για χάρη της Μπράγκα.

Ο Νίκολας Γκαϊτάν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όχι όμως για την Μπενφίκα με την οποία απογείωσε την καριέρα του. Η Μπράγκα είναι εκείνη που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε γάμο.

Ουσιαστικά η πορτογαλική ομάδα δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον 32χρονο εξτρέμ να σταματήσει την αγωνιστική κατηφόρα των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Από το 2016 όταν και έφυγε από την Μπενφίκα και με αποκορύφωμα το πέρασμά του από την Λιλ, ο Γκαϊτάν κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στην Ατλέτικο που πήγε για δύο χρόνια (2016-18) δεν απέδωσε όσα πίστευε ο Σιμεόνε. Τον Φεβρουάριο του 2018 πήγε στην Κίνα όπου έμεινε για ένα χρόνο.

Ακολούθησε το πέρασμα από το MLS και τους Chicago Fire, πριν πάει στην Λιλ τον περασμένο χειμώνα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ