ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Το τέλος του Φέισα ύστερα από επτά χρόνια

Μπενφίκα: Το τέλος του Φέισα ύστερα από επτά χρόνια

Επτά χρόνια μετά την υπογραφή συμβολαίου στη Μπενφίκα, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό, ο Λιούμπομιρ Φέισα που έγινε σημείο αναφοράς στους αγώνες των "αετών", είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Ήταν Αύγουστος του 2013 όταν ο Ολυμπιακός πουλούσε αντί 4,5 εκατ. ευρώ τον Λιούμπομιρ Φέισα στη Μπενφίκα. Πολλοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που επί της ουσίας είχε κάνει μόλις μία γεμάτη σεζόν (2012-2013) με 27 συμμετοχές (1 γκολ).

Στην πορεία, βέβαια, αποδείχθηκε πόσο καλά έκαναν οι "αετοί" που τον απέεκτησαν. Ο Σέρβος εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς για την ομάδα της Λισσαβώνας. Βασικός και αναντικατάστατος, έφτασε να έχει κάνει 169 συμμετοχές. Επτά χρόνια μετά την απόκτησή του, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, όμως, είναι έτοιμος να φύγει.

Σύμφωνα με τη Record, ο 32χρονος μέσος δεν θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο "Λουζ" και πιθανότατα θα ψάξει για νέα ομάδα, την έκτη διαφορετική της καριέρας του, έχοντας παίξει στο παρελθόν και σε Αλαβές, Χάιντουκ και Παρτιζάν. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ισπανική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός τον είχε αγοράσει από την Παρτιζάν με ένα ποσό που κυμαινόταν από 2,5 έως 3 εκατ. ευρώ. Με την εθνική Σερβίας ο Λιούμπομιρ Φέισα έπαιξε 25 φορές. Όταν μάλιστα είχε υπογράψει στη Μπενφίκα το 2013, η διοίκηση είχε βάλει ρήτρα ύψους 35 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

A Bola: "Ο Βλαχοδήμος θα φύγει μόνο με τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ"
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ