ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Θέλει και Ζοάο Μάριο

Inter Milan's Joao Mario celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Joao Mario celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπενφίκα κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τους Βερτόνχεν, Έβερτον, Βάλντσμιτ και εν αναμονή των υπογραφών με Καβάνι οι αετοί θέλουν και τον Ζοάο Μάριο από την Ίντερ.

Ο Ζοάο Μάριο παραχωρήθηκε στα τέλη Αυγούστου του 2019 δανεικός στη Λοκομοτίβ Μόσχας, επέστρεψε στο Μιλάνο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

Σε αυτό ποντάρει η Μπενφίκα και προσπαθεί να αποκτήσει με το ίδιο καθεστώς τον 27χρονο Πορτογάλο. Ο Ζοάο Μάριο είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Σπόρτινγκ και οι νερατζούρι τον απέκτησαν το 2016 αντί 30.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι συμπαίκτες των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ανδρέα Σάμαρη έχουν γίνει ήδη οι Βερτόνχεν (ελεύθερος από Τότεναμ), Έβερτον (20 εκατ. ευρώ από Γκρέμιο) και Βάλντσμιτ (15 εκατ. ευρώ από Φράιμπουργκ), ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον Έντινσον Καβάνι (ελεύθερος από Παρί Σεν-Ζερμέν).

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ