ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Τέλος ο Λάζε από τους αετούς

Μπενφίκα: Τέλος ο Λάζε από τους αετούς
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Μπρούνο Λάζε υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Μπενφίκα μετά τη λήξη του αγώνα από την Μαρίτιμο και η διοίκηση των αετών την έκανε αποδεκτή, όπως ενημέρωσε επίσημα.

Τέλος εποχής για τον Μπρούνο Λάζε στο τιμόνι της Μπενφίκα. Τα τραγικά αποτελέσματα που έφερε η ομάδα της Λισσαβώνας μετά από την επανεκκίνηση της Primeira Liga (1 νίκη - 2 ισοπαλίες -2 ήττες) που είχαν ως κερασάκι στην τούρτα τις δύο κολλητές ήττες από Σάντα και Κλάρα και Μαρίτιμο έφεραν την Πόρτο στο +6 και οδήγησαν τον 44χρονο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου.

Η τελευταία ήττα ώθησαν τον Λάζε να υποβάλλει την παραίτησή του υπό την πίεση και του κόσμου και το απόγευμα της Τρίτης (30/6) η διοίκηση των αετών έκανε γνωστό πως άρχισε συζητήσεις μαζί του για να μπει ένα τέλος στη συνεργασία τους.

"Σε δήλωση που στάλθηκε πριν λίγο στην Επιτροπή Αγοράς Κινητών Αξιών, η Μπενφίκα ενημέρωσε πως διαπραγματεύεται για καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή Μπρούνο Λάζε για τον τερματισμό του συμβολαίου του με άμεση ισχύ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ