ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Στο στόχαστρο των αετών και ο Ποτσετίνο

Tottenham's manager Mauricio Pochettino reacts during a press conference prior to the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 5, 2019. Tottenham will face Red Star on Wednesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino reacts during a press conference prior to the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 5, 2019. Tottenham will face Red Star on Wednesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Μπενφίκα έχει βγει στην αγορά για αναζήτηση τεχνικού και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Record", το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη μεταγραφική της λίστα.

Η Μπενφίκα συναγωνίζεται με την Πόρτο για το ποια θα "δωρίσει" το πρωτάθλημα στην άλλη με τις διαδοχικές τους γκέλες, ο Μπρούνο Λάγκε μοιάζει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και την ίδια ώρα η διοίκησή της ψάχνει για προπονητή που θα δώσει εκ νέου υπόσταση στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η στηλη "Το 24ο Ευαγγέλιο", βασικός υποψήφιος για τον πάγκο των αετών είναι ο Μάρκο Σίλβα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και των Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον να έχει προτεραιότητα έναντι των Ζεσούς και Κάστρο, ώστε να αναλάβει το πηδάλιο των Λουζιτανών.

Σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Record", ο Πορτογάλος έχει και έναν ισχυρό ανταγωνιστή, με τη διοίκηση της Μπενφίκα να προσπαθεί να πείσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρεθεί στον πάγκο της.

Μπενφίκα: Στο στόχαστρο των αετών και ο Ποτσετίνο

"Ο Ποτσετίνο έχει ήδη στα χέρια του πρόταση της Μπενφίκα και καλείται πάρει σύντομα την απόφασή του για το αν θα αναλάβει το πόστο", αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα, που υπογραμμίζει πως οι αετοί είχαν προσπαθήσει και το 2013 να αποκτήσουν τον Αργεντινό όταν ειχε φύγει από την Σαουθάμπτον, με την επιλογή του όμως τότε να είναι η Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ