ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Πρώτο θέμα σε "A Bola" και "Record" η παραμονή του Σάμαρη

Benficas Andreas Samaris fights for the ball against Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Benficas Andreas Samaris fights for the ball against Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μπενφίκα έδωσε μάχη για τον Αντρέα Σάμαρη και η παραμονή του στο "Λουζ" έγινε πρώτο θέμα σε πορτογαλικά μέσα, που αποκάλυψαν και το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Νιούκαστλ, Χετάφε, Ντινάμο Μόσχας τον ήθελαν, ακόμα και ελληνική ομάδα - ο ΠΑΟΚ- ενεπλάκη ως μεταγραφικό σενάριο επαναπατρισμού, παρόλα αυτά το "Λουζ" θα είναι το σπίτι του Αντρέα Σάμαρη για πολλά χρόνια ακόμα καθώς το βράδυ της Τρίτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα και παραμένει κάτοικος Λισσαβώνας ως το 2023.

Με δεδομένο μάλιστα ότι μετακινήθηκε στους "αετούς" το καλοκαίρι του 2014 από τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα κλείσει εννέα χρόνια στην Μπενφίκα και είναι αρκετά πιθανό να κλείσει την καριέρα του εκεί από τη στιγμή που σε τέσσερα χρόνια από τώρα θα πατάει τα 34.

Η παραμονή του μάλιστα θεωρήθηκε ως πολύ μεγάλη επιτυχία από τους ανθρώπους της Μπενφίκα και για αυτό η είδησης της ανανέωσης του συμβολαίου του αποτέλεσε το βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο των δύο εκ των τριών μεγαλύτερων αθλητικών εφημερίδων της χώρας.

"Στο σπίτι του", ήταν ο σχετικός τίτλος στην "A Bola" την ώρα που η "Record" τιτλοφορείται "Σάμαρης για πάντα", με τις δύο εφημερίδες να αναφέρουν πως η Μπενφίκα έδωσε πριμ υπογραφής 1.000.000 ευρώ στον παίκτη για να διατηρηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης στα 45.000.000 ευρώ και πως η ετήσια αμοιβή του θα είναι πάνω από 1 εκ.ευρώ (1,3 εκ.ευρώ σύμφωνα με την "A Bola").

Τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού αθλητικού Τύπου για τον Σάμαρη:

Μπενφίκα: Πρώτο θέμα σε "A Bola" και "Record" η παραμονή του Σάμαρη
Μπενφίκα: Πρώτο θέμα σε "A Bola" και "Record" η παραμονή του Σάμαρη
Μπενφίκα: Πρώτο θέμα σε "A Bola" και "Record" η παραμονή του Σάμαρη

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ