ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα: Ονειρικό ντεμπούτο για τον 19χρονο Ταβάρες με γκολάρα

Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα: Ονειρικό ντεμπούτο για τον 19χρονο Ταβάρες με γκολάρα

Η Μπενφίκε επικράτησε με 5-0 επί της Πάσος Φερέιρα με τον 19χρονο αριστερό μπακ, Νούνο Ταβάρες, να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ στο ντεμπούτο του στη Primeira Liga. (VIDEO)

Είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια για την Μπενφίκα. Ο λόγος για τον Νούνο Ταβάρες, ο οποίος μία εβδομάδα μετά την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, πέτυχε και το πρώτο του γκολ.

Ο 19χρονος μπακ έπαιξε για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα της Μπενφίκα την Κυριακή (04/08)) στον τελικό του Σούπερ Καπ και το βράδυ του Σαββάτου (10/08) έκανε και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των "αετών".

Ποιο ήταν το κοινό ανάμεσα στις δύο αναμέτρησεις; Ότι τόσο κόντρα στην Σπόρτινγκ όσο και απέναντι στην Πάσος Φερέιρα η Μπενφίκα πήρε τη νίκη με 5-0! Ο Νούνο Ταβάρες μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ομάδας του Μπρούνο Λάγκε. Για την ακρίβεια γκολάρα.

Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πάσος Φερέιρα ο 19χρονος μπακ με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα.

Δείτε μετά το δέκατο δευτερόλεπτο την γκολάρα του Νούνα Ταβάρες

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ