ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Ο Ζεσούς άνοιξε την πόρτα για Σεμέδο ως αντί-Ντίας

Μπενφίκα: Ο Ζεσούς άνοιξε την πόρτα για Σεμέδο ως αντί-Ντίας
EUROKINISSI

Η Μπενφίκα αναζητά το διάδοχο του Ντίας και ο Ζόρζε Ζεσούς παραδέχτηκε πως ένας από τους παίκτες που κοιτάζει για την ενίσχυση των αετών στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική στην Super League Interwetten ( επικράτησαν 2-0 οι Πειραιώτες με τα γκολ των Αραμπί και Καφού), ωστόσο δεν αποκλείεται το ματς αυτό να ήταν και το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και αυτό γιατί το ενδιαφέρον της Μπενφίκα εξακολουθεί να είναι υπαρκτό από τη στιγμή που "καίγεται" για την απόκτηση ενός ή και δύο έμπειρων παικτών για να καλύψει το κενό του Ρούμπεν Ντίας που οδεύει προς την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ζόρζε Ζεσούς να μιλάει δημόσια για τον Σεμέδο μετά το 2-0 επί της Μορεϊρένσε το βράδυ του Σαββάτου.

"Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήταν το τελευταίο του ματς με την Μπενφίκα. Με την αποχώρηση του Ρούμπεν πρέπει να πάρουμε δύο στόπερ.

Υπάρχει το όνομα του Οταμέντι και θα κοιτάξω να βρω περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτήν την περίπτωση", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των αετών της πορτογαλικής πρωτεύουσας ερωτηθείς για τον 23χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, για να βάλει κατόπιν στην εξίσωση και το όνομα του στόπερ του Ολυμπιακού.

"Ο Οταμέντι είναι ένας παίκτης που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και έχει δείξει την αξία του στην Πόρτο, είναι ένας ένας παίκτης της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας και φυσικά μας αρέσει.

Μπενφίκα: Ο Ζεσούς άνοιξε την πόρτα για Σεμέδο ως αντί-Ντίας
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι έμπειρος, όπως είναι ο Οταμέντι ή ο Σεμέδο, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί μου έναν χρόνο και ξέρει τι θέλω ".

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ρούμπεν Ντίας αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να πετάξει στο Μάντσεστερ για να συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σίτι, την ώρα που ο Οταμέντι θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο για να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ