ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Η φωτογραφία των Ζίβκοβιτς και Βάιγκλ μετά την επίθεση στο λεωφορείο

Μπενφίκα: Η φωτογραφία των Ζίβκοβιτς και Βάιγκλ μετά την επίθεση στο λεωφορείο

Ο Μάρκο Ζίβκοβιτς κοινοποίησε φωτογραφία με τον Γιούλιαν Βάιγκλ λίγες ώρες αφού δέχθηκαν προληπτική ιατρική περίθαλψη, εξαιτίας της επίθεσης των οπαδών της Μπενφίκα στο λεωφορείο της ομάδας.

Η Μπενφίκα κόλλησε στο 0-0 με την Τοντέλα στο "Ντα Λουζ" ένα αποτέλεσμα που έφερε έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο των "Αετών" πετώντας πέτρες.

Κάπως έτσι, δύο παίκτες της ομάδας, ο Γιούλιαν Βάιγκλ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς τραυματίστηκαν από θραύσματα και διακομίσθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο 23χρονος Σέρβος εξτρέμ κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφία του μαζί με τον Γιούλιαν Βάιγκλ, λίγες ώρες αφού οι δύο εξήλθαν από το νοσοκομείο.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και οι δύο είμαστε καλά. Δυστυχώ, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τέτοιες ενέργειες. Ωστόσο, εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την Μπενφίκα και να δίνουμε τα πάντα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και την στήριξη" έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ