ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Επίσημη επιστροφή του Ζεζούς στους αετούς

Flamengo's coach Jorge Jesus gestures before the Rio de Janeiro state championship final soccer match at the Maracana stadium, Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 15, 2020. The match is being played without spectators to curb the spread of COVID-19. (AP Photo/Leo Correa)
Flamengo's coach Jorge Jesus gestures before the Rio de Janeiro state championship final soccer match at the Maracana stadium, Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 15, 2020. The match is being played without spectators to curb the spread of COVID-19. (AP Photo/Leo Correa) AP

Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από το Ντα Λουζ, ο Ζορζέ Ζεζούς επέστρεψε επίσημα στην Μπενφίκα, με τους αετούς να ανακοινώνουν ότι θα βρίσκεται στον πάγκο τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ζορζέ Ζεζούς επέστρεψε στο "σπίτι" του. Ο 66χρονος Πορτογάλος τεχνικός ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από την Μπενφίκα, όπου θα βρεθεί για την δεύτερη θητεία του στους αετούς. Ο Ζεζούς θα βρίσκεται στην πορτογαλική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κατά την πρώτη του θητεία στην Μπενφίκα, ο Ζεζούς είχε χαρίσει στους αετούς τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και άλλα πέντε Λιγκ Καπ. Μάλιστα, είχε οδηγήσει την ομάδα του σε δύο τελικούς του Europa League τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, χάνοντας τους αμφότερους.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο τιμόνι της Φλαμένγκο, όπου κατάφερε να φτάσει σε μία μεγάλη επιτυχία, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο του Copa Libertadores με αντίπαλο την Ρίβερ Πλέιτ.

"Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Μετά να ανακτήσουμε την διεθνή αναγνώριση. Η Μπενφίκα στον καιρό μου έφτασε δύο τελικούς, οι οποίοι την έκανα διάσημη. Αυτός είναι ο τρόπος. Μία διεθνή Μπενφίκα που θα παίζει στην Ευρώπη" τόνισε ο Ζεζούς κατά την παρουσίασή του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ