ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Απειλητικά μηνύματα σε σπίτια παικτών

Benfica's Pizzi reacts after a missed chance to score during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SL Benfica and Shakhtar Donetsk at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Pizzi reacts after a missed chance to score during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SL Benfica and Shakhtar Donetsk at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Armando Franca) AP

Οπαδοί της Μπενφίκα, μετά την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας, έγραψαν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα έξω από τα σπίτια τριών παικτών της. Ζητά συλλήψεις η διοίκηση του συλλόγου.

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όπως θα ήθελε την ήττα της Πόρτο από την Φαμαλικάο, με τους αετούς να κολλούν στο 0-0 με την Τοντέλα και να ισοβαθμούν στην 1η θέση με τους δράκους.

Αυτό το αποτέλεσμα και κυρίως η εικόνα της ομάδας έβγαλε εκτός εαυτού τους οργανομένους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι και επιτέθηκαν στο πούλμανσ, πετώντας πέτρες.

Αποτέλεσμα, δύο παίκτες της ομάδας, ο Γιούλιαν Βάιγκλ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να τραυματιστούν από τα θραύσματα και να διακομισθούν προληπτικά στο νοσοκομείο. Oι δύο ποδοσφαιριστές είναι καλά στην υγεία τους, αλλά όπως είναι λογικό, έχουν υποστεί ένα μικρό σοκ από την επίθεση.

Δεν σταμάτησαν όμως ούτε εκεί. Τις βραδινές ώρες τρεις από τους παίκτες την ώρα που γύρισαν στο σπίτι τους είδαν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα να είναι γραμμένα σε αυτά. Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Πίτσι, Μπρούνο Λάγκε και Ράφα.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ η διοίκηση της Μπενφίκα ζητά να γίνουν συλλήψεις τόσο για την επίθεση στο πούλμαν, όσο και για τους βανδαλισμούς έξω από τα σπίτια των τριών ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ