ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Ανακοινώθηκε ο Νταρουίν Νούνιεζ

Uruguay's Darwin Nunez celebrates scoring his side's first goal during the Group C U20 World Cup soccer match between Uruguay and Norway in Lodz, Poland, Friday, May 24, 2019. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Uruguay's Darwin Nunez celebrates scoring his side's first goal during the Group C U20 World Cup soccer match between Uruguay and Norway in Lodz, Poland, Friday, May 24, 2019. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP PHOTO/CZAREK SOKOLOWSKI

Παίκτης της Μπενφίκα για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Νταρουίν Νούνιεζ. Συνεχίζει την ενίσχυση η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για το Champions League.

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού, Νταρουίν Νούνιεζ, της Αλμερία, μέχρι το 2025. Οι Αετοί της Λισαβόνας έβγαλαν από τα ταμεία τους 24 εκατομμύρια ευρώ για τον Ουρουγουανό επιθετικό, με την μεταγραφή να είναι η ακριβότερη στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Μπενφίκα είναι στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League, προσπάθησε να φέρει και τον Έντινσον Καβάνι, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς υπήρχαν οικονομικές διαφορές.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχει αποκτήσει ήδη:

ως ελεύθερο τον 33χρονο Βέλγο κεντρικό αμυντικό, Γιαν Βερτόνχεν

αντί 3.000.000 ευρώ τον 27χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Ζιλμπέρτο από τη Φλουμινένσε

αντί 15.000.000 ευρώ τον 24χρονο Γερμανό επιθετικό, Λούκα Βάλντσμιτ από τη Φράιμπουργκ

αντί 18.000.000 ευρώ τον 22χρονο Βραζιλιάνο δεξιό εξτρέμ, Πεντρίνιο από την Κορίνθιανς

αντί 20.000.000 ευρώ τον 24χρονο Βραζιλιάνο αριστερό εξτρέμ, Έβερτον Σεμπολίνια, από την Γκρέμιο (έχει αποκτήσει και τον 29χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Έλτον Λέιτε, από την Μποαβίστα χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό).

AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ