ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζόρζε Ζεζούς

Flamengo's coach Jorge Jesus gestures before the Rio de Janeiro state championship final soccer match at the Maracana stadium, Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 15, 2020. The match is being played without spectators to curb the spread of COVID-19. (AP Photo/Leo Correa)
Flamengo's coach Jorge Jesus gestures before the Rio de Janeiro state championship final soccer match at the Maracana stadium, Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 15, 2020. The match is being played without spectators to curb the spread of COVID-19. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Ο Ζόρζε Ζεζούς είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Μπενφίκα, με τους αετούς της Λισσαβώνας να κάνουν γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως ο Πορτογάλος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση που του έκαναν.

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπενφίκα (έκατσε σε αυτόν από το 2009 μέχρι το 2015 και είχε μεγάλη επιτυχία) ο Ζόρζε Ζεζούς επιστρέφει σε αυτόν, με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας να ανακοινώνει επίσημα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής την πρόσληψή του.

"Η Μπενφίκα ενημερώνει πως ήρθε σε επαφή με την Φλαμένγκο και της διεμήνυσε την επιθυμία της να προσλάβει τον Ζόρζε Ζεζούς, με αποτέλεσμα να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του για αυτό το σκοπό.

Ακολούθως κατέθεσε πρόταση στον Ζόρζε Ζεζούς για υπογραφή συμβολαίων, με την πρόταση αυτή να γίνεται αποδεκτή", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αετοί της Λισσαβώνας, με τον Ζ65χρονο τεχνικό να γυρίζει έτσι στο "Λουζ" μετά από μία πενταετία που εργάστηκε κατά σε σειρά σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Αλ Χιλάλ και Φλαμένγκο.


Υπενθυμίζεται πως ο Ζεζούς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν που την βρήκε να αλλάζει προπονητές, με τον τελευταίο, τον Μπρούνο Λάζε, να υποβάλλει την παραίτησή του μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα που έθεσαν την Μπενφίκα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ