ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μετά τον Ζοάο Φέλιξ, ο Γκριμάλδο βάζει δύσκολα στην Μπενφίκα

Benfica's Alex Grimaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Benfica and Dinamo Zagreb at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Alex Grimaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Benfica and Dinamo Zagreb at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ενας από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η Μπενφίκα, ο Αλεχάντρο Γκριμάλδο φέρεται να διέκοψε κάθε επαφή για την επέκταση του συμβολαίου του.

Η Μπενφίκα είχε να διαχειριστεί την υπόθεση του Ζοάο Φέλιξ και τώρα της προκύπτει νέο ανοιχτό μέτωπο μ' έναν εξίσου ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Η πορτογαλική Record, λοιπόν, με ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Αλεχάντρο Γκριμάλδο διέκοψε τις επαφές με το κλαμπ που αφορούσαν την επέκταση του συμβολαίου του.

Η συμφωνία του Ισπανού αριστερού μπακ με τους "αετούς" είναι έως το 2021 και ο 23χρονος ήταν θετικός στην αναπροσαρμογή, ωστόσο φαίνεται πως οι εκπρόσωποί του τον έπεισαν να σταματήσουν οι συζητήσεις και να περιμένει...

Αναμονή, διότι θεωρούν αυτοί που διαχειρίζονται τα δικαιώματά του ότι σύντομα θα φτάσει πρόταση στην Λισαβόνα από μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Υπενθυμίζουμε ότι η Μπενφίκα είχε αγοράσει τον Γκριμάλδο για μόλις 2.100.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα και η αξία του μετά τη σεζόν 2015/2016 εκτιμάται κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ