ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κατσουράνης: "Μήτρογλου, ο Νο 1 Έλληνας παίκτης"

Κατσουράνης: "Μήτρογλου, ο Νο 1 Έλληνας παίκτης"

Με άκρως τιμητικά λόγια μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης για τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος διανύει ακόμα μία εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Τελευταίο του επίτευγμα ήταν το απίθανο γκολ με αντίπαλο την Μπράγκα (1-0) για την 22η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, το εν λόγω τέρμα ανάγκασε όλα τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας να ασχοληθούν με τον Έλληνα διεθνή.

Μεταξύ σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την πορεία του "Μητρο-γκόλ" ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μπενφίκα. Ο παλαίμαχος αθλητής μίλησε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό Antena 1, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή ο Μήτρογλου είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

"Για μένα ο Μήτρογλου είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Είχα πει στους φιλάθλους πως ο Μήτρογλου θα βελτιωνόταν κάθε σεζόν. Τα πάει πολύ καλά, σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ