ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κασίγιας: "Θ' ανακοινώσω εγώ πότε σταματάω"

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο 37χρονος Ισπανός γκολκίπερ της Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας, αντέδρασε από τα social media σε δημοσίευμα της "O Jogo" περί απόσυρσής του από τη δράση λόγω του εμφράγματος του μυοκαρδίου που υπέστη την Πρωτομαγιά.

Το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη στην προπόνηση της Πόρτο, την Πρωτομαγιά (1/5), σκόρπισε ανησυχία στην παγκόσμια φίλαθλη κοινότητα.

Ο Ίκερ Κασίγιας νοσηλεύτηκε, πήρε εξιτήριο, αλλά όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις. Θα μείνει εκτός για τρεις μήνες, ενώ πολλοί θεώρησαν ότι θα βάλει τέλος στην καριέρα του δεδομένης της πάθησης, αλλά και της ηλικίας του.

Μάλιστα, η "O Jogo" σε δημοσίευμα της Παρασκευής (17/5) θεώρησε δεδομένο ότι ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας θα σταματήσει ν' αγωνίζεται, ωστόσο θα παραμείνει στους δράκους από άλλο πόστο.

Ο Κασίγιας με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter διέψευσε την αποχώρησή του και ξεκαθάρισε ότι θ' ανακοινώσει ο ίδιος την ημερομηνίας απόσυρσής του από τη δράση, μην προσδιορίζοντάς την χρονικά:

"Απόσυρση... μια ημέρα θ' αποσυρθώ. Αφήστε με να το ανακοινώσω εγώ, όταν φθάσει εκείνη η στιγμή. Προς το παρόν ηρεμία. Χθες είχα μια εξέταση με τον γιατρό Φιλίπε Μασέδο. Όλα είναι καλά. Αυτή είναι μια μεγάλη είδηση και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ