ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Καλπάζει προς τον τίτλο η Πόρτο

Porto's Sergio Oliveira celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese league soccer match between FC Porto and Feirense at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, May 6, 2018. Porto clinched the league title Saturday night, two rounds before the end, when Benfica and Sporting CP tied 0-0 in their Lisbon derby. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's Sergio Oliveira celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese league soccer match between FC Porto and Feirense at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, May 6, 2018. Porto clinched the league title Saturday night, two rounds before the end, when Benfica and Sporting CP tied 0-0 in their Lisbon derby. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η νέα ήττα της Μπενφίκα δεν μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτη από την Πόρτο, η οποία νίκησε και την Πάσος Φερέιρα και βρίσκεται πλέον στο +6 από τους Λουζιτανούς.

Η Μπενφίκα ηττήθηκε 2-0 από τη Μαδέιρα, ο Μπρούνο Λάζε παραιτήθηκε και η κατάσταση στους αετούς είναι τραγική. Η Πόρτο δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί την τρικυμία της μεγάλη αντιπάλου της και να ξεφύγει στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Οπόρτο επικράτησε εκτός έδρας της Πάσος Φερέιρα με 1-0 και ανέβασε στους έξι τους βαθμούς της διαφορά της από τους Λουζιτανούς. Συγκεκριμένα, οι Δράκοι έχουν 70 βαθμούς έναντι 64 του συγκροτήματος των Βλαχοδήμου και Σάμαρη.

Όσον αφορά στην Πάσος Φερέιρα, έμεινε στους 31 και βρίσκεται στην 13η θέση. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Εμπεμπά μόλις στο 7' και το τέρμα αυτό έφτανε για να έρθει το σπουδαίο τρίποντο για την Πόρτο, η οποία καλπάζει προς τον τίτλο.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ