ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Πόρτο, ο Αμπέντ και το "ενδιαφέρον"

Η Πόρτο, ο Αμπέντ και το "ενδιαφέρον"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε πως από το tweet ενός ανεπίσημου account, ακόμα και τα πιο έγκυρα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν το "ενδιαφέρον" της Πόρτο για τον Μεχντί Αμπέντ.

Η δυναμική του Twitter επιτρέπει τη διάδοση οποιασδήποτε φήμης, ακόμα και αν αρχίσει από ένα ανεπίσημο account. Αυτό συνέβη με τον Μεχντί Αμπέντ και το "ενδιαφέρον" της Πόρτο, το οποίο εμφανίστηκε σε ένα προφίλ και στη συνέχεια διαδόθηκε μέσω retweet από πορτογαλικά και αλγερινά μέσα ενημέρωσης.

Ο λογαριασμός Football Grec France έγραψε ότι ο Αμπέντ παρακολουθείται από την Πόρτο, ότι στο συμβόλαιο του έχει προβλεφθεί ρήτρα απελευθέρωσης ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ και πως σύντομα, θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ο εν λόγω λογαριασμός αναπαραγάγει φήμες και δημοσιεύματα για το ελληνικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο κάτοχος του είναι άγνωστος και έχει ελάχιστους ακολούθους. Συνεπώς, δεν διακρίνεται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, όμως, αρκετά αθλητικά portal στην Πορτογαλία και στην Αλγερία μετέφεραν την είδηση.

Όπως για παράδειγμα, η ηλεκτρονική έκδοση της O Jogo, που απέδωσε την πληροφορία σε ελληνικά και αλγερινά ΜΜΕ... Κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική "πηγή" της φήμης.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ