Η Μπενφίκα ζήτησε ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα

Η Μπενφίκα ζήτησε επίσημα από την πορτογαλική ομοσπονδία να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τόσο τα δικά της, όσο και τα ματς της Πόρτο στην Primeira Liga.

Η Μπενφίκα γνώρισε την ήττα (3-2) από την Πόρτο στο clasico του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και η μάχη για τον τίτλο στην Primeira Liga πήρε ξανά φωτιά.

Οι αετοί ζήτησαν επίσημα από την πορτογαλική ομοσπονδία να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τόσο τα δικά τους, όσο και τα ματς των δράκων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα από εδώ και στο εξής.

Στο αίτημα της η ομάδα της Λισαβόνας κάνει λόγο για πιέσεις, απειλές στους διαιτητές από την Πορτο και ζητά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Ιβηρικής να λάβει άμεσα αυτό το μέτρο με χρονικό ορίζοντα το τέλος της σεζόν.

 

Υποστηρίζει ότι ο διαιτητής του ντέρμπι, Αρτούρ Σοάρες Ντίας και ο VAR έσφαλαν στο σφύριγμα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων (διαμαρτύρονται ότι ο Τικίνιο Σοάρες έσπρωξε τον Φέρο πριν ο δεύτερος κάνει χέρι), ενώ διαμαρτύρεται για κάρτες που δεν δόθηκαν.

Η Μπενφίκα οδηγεί την κούρσα του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετά από 20 ματς, ευρισκόμενη στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς. Η Πόρτο ακολουθεί με 50 βαθμούς. Οι δυο αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Photo credits: AP Images

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS