ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Μπενφίκα παίρνει τον Κάρλος Βινίσιους

Η Μπενφίκα παίρνει τον Κάρλος Βινίσιους

Στη Λισαβόνα βρίσκεται για λογαριασμό της Μπενφίκα ο 24χρονος Βραζιλιάνος φορ, Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος απασχόλησε και τον Ολυμπιακό. Στα 10.000.000 ευρώ το deal των αετών με τη Νάπολι.

Η Μπενφίκα αποκτά τον Κάρλος Βινίσιους από τη Νάπολι αντί 10.000.000 ευρώ. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα.

Περνά ιατρικά τεστ για λογαριασμό των αετών, υπογράφει πενταετές συμβόλαιο και θ' ανακοινωθεί από την ομάδα της Λισαβόνας τις επόμενες ώρες. Ο Νοτιοαμερικανός επιστρέφει στην Πορτογαλία καθώς το πρώτο μισό της σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της Ρίο Άβε ως δανεικός από τους παρτενοπέι.

Ο ύψους 1.90 μ. Κάρλος Βινίσιους ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σάντος, ενώ πέρασε κι από τις αντίστοιχες της Παλμέιρας. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στην Γκρέμιο Ανάπολις, ενώ η Νάπολι τον απέκτησε πέρυσι 2018.

Δεν έμεινε όμως στον ιταλικό Νότο. Παραχωρήθηκε το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν δανεικός στην πορτογαλική, Ρίο Άβε, ενώ το δεύτερο στη Μονακό.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ