ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Γκολ Μήτρογλου, αποβολή Σάμαρη, αποκλεισμός για Μπενφίκα

Γκολ Μήτρογλου, αποβολή Σάμαρη, αποκλεισμός για Μπενφίκα

Η Μπενφίκα προηγήθηκε με γκολ του Μήτρογλου στο "Αλβαλάδε", αλλά η Σπόρτινγκ απέκλεισε στην παράταση τους "αετούς", για τους οποίους αποβλήθηκε ο Σάμαρης (videos)

Η Σπόρτινγκ νίκησε στην παράταση με 2-1 την Μπενφίκα στο ντέρμπι της Λισαβόνας για το πορτογαλικό κύπελλο και προκρίθηκε στους "16".

Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για τους "αετούς" στο 6ο λεπτό, ενώ βασικός ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα 5 λεπτά πριν το τέλος της παράτασης (115').

Τρία λεπτά νωρίτερα, στο 112' δηλαδή, ο Σλιμανί είχε λυτρώσει τους γηπεδούχους, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", ενώ αυτός που είχε ισοφαρίσει ήταν ο Άντριεν Σίλβα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Όσον αφορά στην Πόρτο, πέρασε στους "16" νικώντας με 2-0 στην έδρα της Ανγκρένσε, με τον Μπουένο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πάουλο Ολιβέιρα, Έβερτον (100' Τόμπιας Φιγκεϊρέδο), Ζέφερσον (94' Ρικάρντο Εσγκάιο), Ουίλιαμ Καρβάλιο, Άντριεν Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Μπράιαν Ρουίς, Φρέντι Μοντέρο (46' Ζέλσον Μαρτίνς), Σλιμανί.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Σίλβιο, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Σάμαρης, Πίτσι (61' Αντρέ Αλμέιδα), Ταλίσκα, Γκονσάλο Γκουέντες (105' Ζόνας), Γκαϊτάν, Μήτρογλου (95' Ραούλ Χιμένες).

Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 2-1 (παρ.)

Ανγκρένσε - Πόρτο 0-2

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ