ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Φαμαλικάο - Μπενφίκα 1-5: Ξέσπασαν οι αετοί μετά το στραπάτσο από τον ΠΑΟΚ

Benfica's Andre Almeida, left, celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between Benfica and Boavista at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, July 4, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Manuel de Almeida/Pool via AP)
Benfica's Andre Almeida, left, celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between Benfica and Boavista at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, July 4, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Manuel de Almeida/Pool via AP) MANUEL DE ALMEIDA/POOL VIA AP

Η Φαμαλικάο πλήρωσε τα σπασμένα για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, με τους αετούς να επικρατούν με 5-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος (VIDEO).

Το χαστούκι που δέχτηκε στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ ισχυρό καθώς με την ήττα της με 2-1 στην Τούμπα έμεινε εκτός των playoffs του Champions League, παρόλα αυτά η Μπενφίκα βρήκε τρόπο να μαζέψει τα κομμάτια της και να παρουσιαστεί πολύ δυνατή στην πρεμιέρα της στην Primeira Liga.

Θύμα των αετών η Φαμαλικάο, με την ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς να επικρατεί με το εντυπωσιακό 5-1, με τον Βάλντσμιντ να ανοίγει να σκοράρει το πρώτο και το πέμπτο γκολ των πρωτευουσιάνων και ενδιάμεσα να βρίσκουν δίχτυα οι Εβέρτον, Γκριμάλντο και Ράφα Σίλβα.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Βερτόνχεν, Γκριμάλδο (72' Ταβάρες), Τααράμπτ, Γκαμπριέλ (76' Βάιγκλ), Εβέρτον, Γουόλντσμιντ (76' Γκονσάλβες), Ντάργουιν (72' Βινίσιους), Ράφα Σίλβα (60' Πίζι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 2-1: ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ