ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επιστροφή εις τον... κύβο για Νάνι στη Σπόρτινγκ!

Sporting's Nani, celebrates after scoring during a Champions League Group G soccer match between Sporting and Maribor at Sporting's Alvalade stadium, in Lisbon, Tuesday, Nov. 25, 2014. (AP Photo/Francisco Seco)
Sporting's Nani, celebrates after scoring during a Champions League Group G soccer match between Sporting and Maribor at Sporting's Alvalade stadium, in Lisbon, Tuesday, Nov. 25, 2014. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας γύρισε ο Νάνι, ο οποίος έπειτα από τριετές διάλειμμα, θα πατήσει ξανά το χορτάρι του “Jose Alvalade”, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Έτοιμος για την τρίτη του θητεία (2005-07, 2014-15) στην ομάδα όπου "έφτιαξε" το όνομά του, την Σπόρτινγκ, είναι ο Νάνι.

Ο Πορτογάλος (με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι) winger έλυσε την συνεργασία του με την Βαλένθια και αποφάσισε να "αγκυροβολήσει" στο πορτογαλικό λιμάνι, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τα "λιοντάρια" της Λισαβόνας.

"Χατ-τρικ" επιστροφών, λοιπόν, για τον άλλοτε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος στα 31 του χρόνια και πιο ώριμος από ποτέ, αναμένεται να υποδυθεί τον ρόλο του ηγέτη στο κλαμπ της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ