ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επιστρέφει για Σίλβα η Πόρτο

Hull City manager Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην Πόρτο, σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στη φετινή Primeira Liga.

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της Πόρτο σε περίπτωση που δεν κατακτήσει τον τίτλο του πορτογαλικού πρωταθλήματος (βρίσκεται στο -3 από την πρώτη Μπενφίκα) και σύμφωνα με δημοσίευμα της " Correio da Manha", ο Μάρκο Σίλβα είναι ξανά το νούμερο ένα φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των "δράκων" την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλα δείχνουν πως η εξαιρετική δουλειά του Σίλβα στη Χαλ Σίτι θα αποφέρει αποτέλεσμα και θα διατηρήσει τους "τίγρεις" στην Premier League, ωστόσο ανεξαρτήτως αυτού, μια πρόταση από την Πόρτο θα βάλει σε νέες σκέψεις τον 39χρονο προπονητή.

Η επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας ήταν υπαρκτή και την περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στον Ολυμπιακό, όμως ήθελε να τιμήσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και δεν επιδίωξε την απόχωρησή του από την Ελλάδα στη μέση της σεζόν.

Αυτή τη φορά οι συνθήκες θα είναι καταλληλότερες και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πορτογάλο να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, έπειτα από το πέρασμά του από την τεχνική ηγεσία των Εστορίλ (2011 - 2014) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2014 - 2015).

Photo credits: AP Photo/Martin Rickett

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ