ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εντουάρντο: Ούτε Ολυμπιακό, ούτε ΠΑΟΚ. Στην Σπόρτινγκ

Εντουάρντο: Ούτε Ολυμπιακό, ούτε ΠΑΟΚ. Στην Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ αποκτά τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο που ακούστηκε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, Εντουάρντο, αντί 3.500.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ.

Μία σεζόν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπελενένσες αρκούσε για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και να συνεχίσει στην Ευρώπη, στο ίδιο πρωτάθλημα αλλά σε μεγάλη ομάδα

Μπορεί το όνομά του να συνδέθηκε μεταγραφικά και μάλιστα δυνατά την προηγούμενη εβδομάδα με δύο ελληνικές ομάδες (τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ), αλλά ο Εντουάρντο θα παραμείνει στη χώρα της Ιβηρικής.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη Σπόρτινγκ. Τα λιοντάρια τον αγοράζουν από την Ιντερνασιονάλ - από την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε αγωνίστηκε δανεικός στην Μπελενένσες - αντί 3.500.000 ευρώ.

H ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας κλείνει γρήγορα τα μεταγραφικά της μέτωπα, καθώς μόλις την Τρίτη (21/5) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζερεμί Ματιέ, που κι αυτός αποτέλεσε μεταγραφικό στόχος του Ολυμπιακού. Τα δύο deals έρχονται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της Primeira Liga, αλλά και λίγες πριν το μεγάλο τελικό Κυπέλλου με την Πόρτο (25/5).

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ