ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Bleacher Report: Αναγνώριση για Σα, στην καλύτερη ενδεκάδα των "πρώην" της Πόρτο

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "Bleacher Report" έκανε αναφορά στις 16 κορυφαίες ομάδες, σύμφωνα με όσα έχουν καταφέρει οι πρώην ποδοσφαιριστές τους. Με τον τρόπο αυτό, "έφτιαξε" τις ενδεκάδες, ανάλογα με τα τωρινά επιτεύγματα των παικτών και συμπεριέλαβε τον Σα στην Πόρτο.

Ο Ζοζέ Σα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο". Η παρουσία του στο λιμάνι δεν έχει περάσει απαρατήρητη και γι' αυτό άλλωστε ο Φερνάντο Σάντος τον υπολογίζει και για την εθνική Πορτογαλίας.

Ο 27χρονος συμπεριλήφθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα της γνωστής ιστοσελίδας "Bleacher Report", η οποία έκανε αναφορά σε 16 κορυφαίες ομάδες και ανάμεσα σε αυτές συμπεριέλαβε και την Πόρτο, φτιάχνοντας ενδεκάδες με... πρώην παίκτες τους, ανάλογα με τι κάνουν σήμερα.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Σα, ο οποίος μπορεί στους "Δράκους" να μην έπαιζε πολύ λόγω Ίκερ Κασίγιας, αλλά στο λιμάνι ξεχώρισε. Έτσι, σε σύστημα 4-5-1 για την Πόρτο βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και οι υπόλοιποι είναι οι Ρικάρντο Περέιρα, Έντερ Μιλιτάο, Φελίπε, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες, Χάμες Ροντρίγκες, Έκτορ Ερέρα και Αντρέ Σίλβα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ