ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟ

Στην τρίτη θέση τα Η.Α.Ε

Στην τρίτη θέση τα Η.Α.Ε

Σε ένα συναρπαστικό ματς - παρά την απογοήτευση της μη πρόκρισης στον τελικό - τα Η.Α.Ε κέρδισαν με 3-2 το Ιράκ και κατέλαβαν την τρίτη θέση του Κυπέλλου Εθνών Ασίας. (VIDEO)

Η εθνική ομάδα των Η.Α.Ε ήταν αυτή που κατέλαβε την τρίτη θέση του Κυπέλλου Εθνών Ασίας του 2015, μετά τη νίκη στο "Newcastle Stadium" της ομώνυμης αυστραλιανής πόλης, με 3-2 επί της αντίστοιχης του Ιράκ.

Τα Η.Α.Ε μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ, μόλις 16 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Κχαλίλ. Ο Σαλέμ στο 28' και ο Καλάφ στο 42' ανέτρεψαν την κατάσταση, δίνοντας το προβάδισμα υπέρ του Ιράκ.

Όμως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον Χαλίλ στο 51' να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και της ομάδας του και τον Μαμπκχούτ στο 57', διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 σε ένα συγκλονιστικό -ως προς την εξέλιξή του - ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Εθνών Ασίας ανάμεσα στη Νότιο Κορέα και την οικοδέσποινα Αυστραλία, στο "Australia Stadium", του Σίδνεϊ.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

Ιράκ - Η.Α.Ε 2-3 (28' Σαλέμ, 42' Καλάφ / 16', 51' Κχαλίλ, 57. πεν Μαμπκχούτ)

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Νότιος Κορέα - Αυστραλία

TAGS ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ