ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (17/08)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (17/08)
JOHN WALTON/PA VIA AP, AP PHOTO/ALASTAIR GRANT, AP PHOTO/JULIO CORTEZ, AP PHOTO/FELICE CALABRO', AP PHOTO/TANO PECORARO, AP PHOTO/NATASHA PISARENKO

Μπαράζ μεταγραφών από Μίλαν την τελευταία μέρα στην Ιταλία, η Νάπολι πήρε αντι-Καρνέζη, τέλος ο Μαρκίζιο, ο Κάμπελ έφυγε από την Άρσεναλ μετά από επτά χρόνια, επέστρεψε Ιταλία ο Ζερβίνιο.

Μετά από την Αγγλία, ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό "παράθυρο" και στην Ιταλία, επειδή το πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο. Η Μίλαν πρωταγωνίστησε στην τελευταία μέρα. Οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν δύο μεταγραφές, τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ Σάμου Καστιγέχο για 25.000.000 ευρώ από τη Βιγιαρεάλ και τον 25χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ Ντιέγκο Λασάλτ για 14.000.000 ευρώ από την Τζένοα.

Ταυτόχρονα, πούλησαν τον Κολομβιανό επιθετικό Κάρλος Μπάκα στη Βιγιαρεάλ όπου ήταν δανεικός για 7.000.000 ευρώ και μετά από έξι χρόνια "ξεφορτώθηκαν" τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκάμπριελ, που κατέληξε στην Περούτζια ως ελεύθερος.

Μετά από 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα (με εξαίρεση έναν δανεισμό στην Έμπολι) και άλλα 10 χρόνια στις ακαδημίες, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο δεν ανήκει πλέον στη Γιουβέντους, έχοντας περιθωριοποιηθεί τις τελευταίες σεζόν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (17/08)
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Νάπολι βρήκε τον τερματοφύλακα που έψαχνε και δεν τον εντόπισε στο πρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη. Ο λόγος για τον Νταβίντ Οσπίνα, τον οποίο απέκτησε με μονοετή δανεισμό από την Άρσεναλ, όπου ο διεθνής Κολομβιανός ήταν πίσω από Μπερντ Λένο και Πετρ Τσεχ.

Ο Σιμόνε Τζάτζα ταξίδεψε στην Ιταλία για να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Σαμπντόρια, όμως την τελευταία στιγμή τον "έκλεψε" η Τορίνο, η οποία τον απέκτησε δανεικό από τη Βαλένθια για 2.000.000 ευρώ. Μαζί του από το Λεβάντε ο Ρομπέρτο Σοριάνο τη Βιγιαρεάλ, επίσης με τη μορφή δανεισμού.

Μετά από 1,5 χρόνο στην Κίνα μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας της Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν, ο 31χρονος εξτρέμ Ζερβίνιο γύρισε στην Ιταλία (είχε πωληθεί από τη Ρόμα στους Κινέζους για 18.000.000 ευρώ), υπογράφοντας ως ελεύθερος στην Πάρμα. Ο συμπαίκτης του στην κινεζική ομάδα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όταν έμεινε ελεύθερος, ο 32χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος Στεφάν Εμπιά, βρήκε κι αυτός ομάδα, στη Γαλλία, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Τουλούζ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (17/08)
AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ιδιαίτερα κινητική εμφανίστηκε η Ουντινέζε, η οποία απέκτησε έναν κεντρικό αμυντικό από την Μπούρσασπορ, τον Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, για 3.300.000 ευρώ, με συνέπεια να κλείσει την "πόρτα" στον Δημήτρη Νικολάου του Ολυμπιακού, ενώ αγόρασε για 7.000.000 ευρώ τον περσινό "μπομπέρ" της Άντερλεχτ, Γιούκας Τεοντόρτσικ, και πήρε και τον εξτρέμ της Αταλάντα Μάρκο ντ' Αλεσάντρο.

Ο 26χρονος μέσος Ρικάρντο Σαπονάρα, άλλοτε επόμενο μεγάλο νο10 της Ιταλίας, αποκτήθηκε στις αρχές Ιουλίου από τη Φιορεντίνα για 9.000.000 ευρώ λόγω υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς και οι "βιόλα" τον έδωσαν αμέσως δανεικό στη Σαμπντόρια για 2.000.000 ευρώ.

Ο Τζόελ Κάμπελ πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από ιατρικά στη Φροζινόνε και την Παρασκευή ανακοινώθηκε από τους "νεοφώτιστους" στη Serie A, με συμβόλαιο μέχρι το 2021, μετά από επτά σεζόν ως παίκτης της Άρσεναλ.

Costa Rica's Joel Campbell, left, and Switzerland's Valon Behrami fight for the ball during the group E match between Switzerland and Costa Rica, at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Natasha Pisarenko)
Costa Rica's Joel Campbell, left, and Switzerland's Valon Behrami fight for the ball during the group E match between Switzerland and Costa Rica, at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Natasha Pisarenko) AP PHOTO/NATASHA PISARENKO

Ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ αποτέλεσε για καιρό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για τη γραμμή κρούσης, όμως ο Βούλγαρος αποφάσισε μετά από την Τζένοα να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie B και στη Σπέτσια.

Ο 24χρονος Τούρκος μέσος Σαλίχ Ουτζάν υπήρξε για λίγο καιρό το next big thing στη χώρα του και δη μετά από τον δανεισμό του στη Ρόμα, όμως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και η Φενέρμπαχτσε, μετά από τον περσινό δανεισμό στη Σιόν, τώρα τον δάνεισε στην Έμπολι.

Η Λεγανές κατέρριψε το μεταγραφικό ρεκόρ της, αφού απέκτησε από τη Μάλαγα τον 21χρονο διεθνή Μαροκινό επιθετικό Γιουσέφ εν Νεσιρί για 6.000.000 ευρώ, τα διπλάσια χρήματα από εκείνα που κόστισε πέρυσι ο Δημήτρης Σιόβας (το ρεκόρ του Έλληνα καταρρίφθηκε πριν από εβδομάδα από τον Χοσέ Μανουέλ Αρνάιθ της Μπαρτσελόνα με 5.000.000 ευρώ).

Με τα χρήματα από την πώληση του Τιλό Κερέρ στην Παρί Σεν Ζερμέν (37.000.000 ευρώ), η Σάλκε βρήκε 7.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον 20χρονο Μαροκινό αριστερό μπακ Χαμζά Μεντίλ από τη Λιλ.

Η Λίβερπουλ... ξεφορτώθηκε τον Εσθονό κεντρικό αμυντικό Ράγκναρ Κλάβαν, που είχε πάρει μαζί του από τη Γερμανία ο Γίργκεν Κλοπ και τον οποίο αγόρασε η Κάλιαρι για 1.300.000 ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταγραφές στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και στη Super League, σε μία ειδική, σύγχρονη πλατφόρμα που ετοίμασε το Sport24.gr ώστε να πλοηγηθείτε με τη μέγιστη ευκολία. Δείτε τα ποσά κάθε μεταγραφής, τους τζίρους όλων των συλλόγων των κορυφαίων πρωταθλημάτων, καθώς και τα έσοδά τους από τους παίκτες που πούλησαν.

Όλες οι μεταγραφές

Super League

Primera Division

Serie A

Premier League

Bundesliga

Ligue 1

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant, Julio Cortez, Felice Calabro', Dmitri Lovetsky, Tano Pecoraro, Natasha Pisarenko, Antonio Calanni, John Walton/PA via AP

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ