ΚΟΣΜΟΣ

Τεν Κάτε: "Θα φέρει και ο Μουρίνιο πούλμαν να παίξουμε κόντρα στη Ρεάλ"

Al Jazira's head coach Henk Ten Cate, right, looks during the Club World Cup soccer match between Al Jazira Club and Urawa Reds at Zayed sport city in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
Al Jazira's head coach Henk Ten Cate, right, looks during the Club World Cup soccer match between Al Jazira Club and Urawa Reds at Zayed sport city in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Τζαζίρα, Χενκ τεν Κάτε, χρησιμοποίησε απολαυστικές ατάκες για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τη Ρεάλ. Τα πούλμαν, ο Μουρίνιο, το Play Station και οι Rolls Royces.

Αλ Τζαζίρα και Ρεάλ Μαδρίτης παίζουν την Τετάρτη (13/12, 19:00) στο "Sheikh Zayed Sports City" για τον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ( στον πρώτο η Γκρέμιο νίκησε με 1-0 την Πατσούκα από το Μεξικό και προκρίθηκε στον τελικό) και ο τεχνικός της πρώτης, Χενκ τεν Κάτε χρησιμοποίησε απολαυστικές ατάκες ενόψει της αναμέτρησης.

Ο 63χρονος Ολλανδός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι παίκτες του παίζουν με τους "μερένγκες" στο Play Station, ενώ παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί και τη συνδρομή του Ζοζέ Μουρίνιο στην τοποθέτηση πούλμαν μπροστά από την εστία της ομάδας του για να σταματήσει την αντίστοιχη της ισπανικής πρωτεύουσας.

"Το να πάρεις το πρωτάθλημα εδώ, ή στην Ολλανδία ή σε οποιοδήποτε άλλος μέρος του κόσμου είναι το ίδιο. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να το καταφέρεις.

Μερικοί από τους παίκτες μου υποστηρίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζουν όλοι την ομάδα από το Play Station. Αλλά, τώρα θα παίξουν στ' αλήθεια μαζί τους. Χρειαζόμαστε τρία πούλμαν απέναντι στους "μερένγκες". Ίσως να μπορεί να έλθει ο Μουρίνιο και βάλει ακόμη δύο πούλμαν".

Εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν η απάντηση που έδωσε όταν κλήθηκε να πάρει θέσει στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Το να επιλέξεις ανάμεσα στον Κριστιάνο και τον Μέσι είναι το ίδιο με το να επιλέγεις ανάμεσα σε δύο Rolls Royces. Η μία είναι κόκκινη, η άλλη είναι μπλε. Σε μερικούς αρέσει η μπλε, σε άλλους η κόκκινη".

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ