ΚΟΣΜΟΣ

Στην αποκλεισμένη λόγω κορονοϊού, Γουχάν Ζαλ, ο Καρίσο

Στην αποκλεισμένη λόγω κορονοϊού, Γουχάν Ζαλ, ο Καρίσο

Η Σεβίλλη αποφάσισε την πώληση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, Ντανιέλ Καρίσο, στην Γουχάν Ζαλ, την ομάδα της πόλης-επίκεντρο του κορονοϊού.

Ο Ντανιέλ Καρίσο έπειτα από 6μιση χρόνια παρουσίας στην Σεβίλλη και μετά από 167 παιχνίδια και 7 γκολ στην Ανδαλουσία, αποχωρεί. Προορισμός του 31χρονου κεντρικού αμυντικού αποτελεί η κινεζική Γουχάν Ζαλ, με τη Σεβίλλη να τον ευχαριστεί μέσα από τα social media για την προσφορά του.

Η Γουχάν Ζαλ είναι η ομάδα που εδράζεται στην πόλη-επίκεντρο του κορονοϊού, με το κινέζικο κλαμπ να μένει αποκλεισμένο στην Ισπανία, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του, καθώς απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος από τη Γουχάν εξαιτίας του ιού.

Ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Γκονζάλες, έχει ενημερώσει ότι η Ζαλ θα παραμείνει στην Ισπανία έως και τις 24 Φεβρουαρίου, με το πρωτάθλημα της Κίνας να παραμένει στον αέρα. Επομένως, ο 31χρονος στόπερ δεν θα κάνει άμεσα το ταξίδι στη χώρα της Ασίας.

Τη φετινή σεζόν ο Καρίσο έχει αγωνισθεί σε 11 παιχνίδια της Σεβίλλης, ενώ ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ