ΚΟΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε από τη Ζάμαλεκ ο Φερέιρα

FUTEBOL - Jesualdo Ferreira, treinador do SC Braga, durante o treino, no Estadio Axa, em Braga. Segunda feira, 8 de Julho de 2013. (ASF/HELENA VALENTE)
Ζεσουάλδο Φερέιρα ASF

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και το επιτελείο του αποχώρησαν από τη Ζάμαλεκ, λίγους μήνες μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του νταμπλ!

Προτού συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος στην Αίγυπτο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ζάμαλεκ... Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στη γενέτειρα του για διακοπές και ειδοποίησε με μήνυμα της διοίκηση της ομάδας ότι αυτός και οι συνεργάτες του, δεν πρόκειται να επιστρέψουν.

Ένα μέλος του ΔΣ επιβεβαίωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mena ότι ο Φερέιρα και το επιτελείο του δεν θα συνεχίσουν στην τεχνική ηγεσία, εκφράζοντας τη λύπη τους για τις εξελίξεις.

Επισήμως, η ομάδα δεν διαρρέει τίποτα αναφορικά με την υπόθεση του Φερέιρα, ωστόσο τα ρεπορτάζ επιμένουν ότι η αποχώρηση οφείλεται στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το club (οφείλονται δύο μήνες στο τεχνικό team) και στις δημόσιες προσβολές του προέδρου, Μουρτάδα Μανσούρ προς τον 67χρονο προπονητή.

Ο Φερέιρα είχε οδηγήσει τη Ζάμαλεκ στον τίτλο του πρωταθλητή, για πρώτη φορά μετά το 2004, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό εναντίον της Ζάμαλεκ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ