ΚΟΣΜΟΣ

Πάει... Ντουμπάι ο Χαριστέας

Πάει... Ντουμπάι ο Χαριστέας
INTIME SPORTS

Στο Ντουμπάι προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ μέχρι το καλοκαίρι βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο Άγγελος Χαριστέας είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Αλ Νασρ, υπογράφοντας με τον ιστορικότερο σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 33χρονος Έλληνας φορ έφτασε την Κυριακή στο Ντουμπάι και όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα δώσει επίσημα τα χέρια με την ομάδα του Βάλτερ Τζένγκα.

Πέρα από τον Τζένγκα που κάθεται στην άκρη του πάγκου, η Αλ Νασρ έχει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ενώ οι ξένοι παίκτες της είναι ο Ιάπωνας Μοριμότο, ο Ιταλός Μασκάρα και οι Βραζιλιάνοι Κορέα και Λίμα.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες το όνομα του Χαριστέα ακούστηκε και για την Ίντερ , με τους "νερατζούρι" να έχουν τον Έλληνα άσο στη λίστα των υποψηφίων για αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μιλίτο μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ