ΚΟΣΜΟΣ

Δεν πτοείται ο Μπλάτερ

Δεν πτοείται ο Μπλάτερ

Από τη FIFA διαδίδουν ότι δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσει ο Σεπ Μπλάτερ στην προεδρία και υποστηρίζουν ότι η υπό διεξαγωγή έρευνα, δεν τον εμποδίζει να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Τι και αν έχει αρχίσει επίσημη έρευνα από τον Γενικό Εισαγγελέα της Ελβετίας για τις δραστηριότητες του Σεπ Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA... Τι και αν από τον Φεβρουάριο του 2015 και έπειτα αποκαλύπτονται το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο υπό τη διοίκηση του...

Ο Σεπ Μπλάτερ μοιάζει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη θέση του και δεν πτοείται από τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, ούτε από τους μύδρους που δέχεται από μερίδα των μέσων ενημέρωσης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας dailymail.co.uk, στη FIFA εκτιμούν ότι ο Ελβετός έχει τη δυνατότητα να ασκήσει τα καθήκοντα του και δεν χρειάζεται να παραιτηθεί!Παρότι όσα προσάπτονται είναι σοβαρά, εντούτοις θεωρούν ότι η υπό διεξαγωγή έρευνα δεν τον παρεμποδίζει...

Προφανώς, για να διαδίδουν τα προαναφερόμενα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, απηχούν και τις σκέψεις του ίδιου του Σεπ Μπλάτερ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ