ΙΤΑΛΙΑ

Τορίνο: Πανό ευγνωμοσύνης για τους γιατρούς από τους οπαδούς

Τορίνο: Πανό ευγνωμοσύνης για τους γιατρούς από τους οπαδούς
CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Τορίνο βρήκαν έναν πολύ όμορφο τρόπο για να πουν "ευχαριστώ" σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τιτάνιο αγώνα εδώ και μήνες κόντρα στον φονικό κορονοϊό.

Η 18η Μαΐου 2020 είναι μία σημαντική ημερομηνία για τον ιταλικό λαό καθώς ανακοινώθηκαν 99 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό αυτό να είναι ο μικρότερος από τις 9 Μαρτίου και μετά που άρχισε το lockdown ελέω κορονοϊού.

Για να φτάσουν όμως στο σημείο να αρχίζουν να βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ καταβλήθηκε υπεράνθρωπη προσπάθεια από γιατρούς και νοσηλευτές σε όλη τη χώρα, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης, και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Τορίνο βρήκαν έναν πολύ συγκινητικό τρόπο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στους σύγχρονους ήρωες με τις άσπρες και τις πράσινες ποδιές, κρεμώντας πανό για αυτούς στην είσοδο του σταθμού πρώτου βοηθειών του νοσοκομείου "Mauriziano" που βρίσκεται στο κέντρο του Πιεμόντε.

"Τα λόγια δεν χρησιμεύουν σε κάτι εάν δεν θυμόμαστε για πάντα πως σώσατε τη ζωή του κόσμου... Ευχαριστούμε!".

Τορίνο: Πανό ευγνωμοσύνης για τους γιατρούς από τους οπαδούς

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους στη γειτονική χώρα 32.007 άνθρωποι από τη θανατηφόρα ασθένεια ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 225.886, εκ των οποίων τα 66.553 είναι ενεργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ