ΙΤΑΛΙΑ

Τομάζι: "Να μειώσουν μισθούς; Με αυτόν πληρώνουν το ενοίκιο"

Former soccer player Damiano Tommasi, of Italy, gestures during the "Gran Gala' del calcio" show, where the best Serie A players are selected, in Milan, Italy, Monday, Jan. 23, 2012. (AP Photo/Antonio Calanni)
Former soccer player Damiano Tommasi, of Italy, gestures during the "Gran Gala' del calcio" show, where the best Serie A players are selected, in Milan, Italy, Monday, Jan. 23, 2012. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο πρόεδρος του σωματείου των παικτών στην Ιταλία, Νταμιάνο Τομάζι, τάχθηκε ενάντια στη μείωση μισθών, λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές των χαμηλότερων κατηγοριών πληρώνουν το ενοίκιο από τον μισθό τους.

Την Παρασκευή (3/4) έγινε τηλεδιάσκεψη στην Ιταλία με θέμα συζήτησης την επανέναρξη των αγώνων. Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως οι ομάδες δεν θα επιστρέψουν τον Μάιο στη δράση και πως αυτό θα γίνει μόνο αν το επιστρέψουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του σωματείου των παικτών στην Ιταλία, Νταμιάνο Τομάζι, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας και όταν του έγινε ερώτηση για τις περικοπές μισθών των ποδοσφαιριστών, απάντησε:

"Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των χαμηλότερων κατηγοριών στη χώρα πληρώνουν το ενοίκιο με τον μισθό τους. Τα νούμερα δεν είναι αυτά που μπορεί κανείς να φαντάζεται".

Την Παρασκευή (3/4) έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία 766 άνθρωποι λόγω του ιού και ο τραγικός απολογισμός έχει ανέλθει στους 14.681 θανάτους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ